Jak jsem viděla MR v Kladně

23.11.2006

Milan Vyoral | Komentářů: 0

O víkendu 17.-19.11.2006 se konalo 13. mistrovství ČR v elektronických šipkách, a to v Domě kultury v Kladně. Přivítalo nás trošku chladnější počasí než u nás na Moravě, ale stejně se člověk celý den ven skoro nedostal. Hrálo se v hale, kde bylo rozmístěno 50 automatů a posezení bylo jak na galérce tak v předsálí, kde se pohybovalo několik desítek kuřáků, což způsobilo mlhu, která by se dala krájet..

V pátek odpoledne se začalo turnajem dvojic můžu a žen, kde se zlínským šipkařkám a šipkařům moc nevedlo. V sobotu ráno následoval turnaj mixů, kde Radana Vinklárková spolu s Jarkem Bednaříkem obsadili krásné 4.místo a Jana Kaňovská s Petrem Paštou (Holice) místo páté. Odpoledne následoval hlavní program, turnaj jednotlivců, kde zabodovaly především ženy, a to Lidka Kaňovská (7. místo) a Radana Vinklárková (13. místo) z celkových 111 šipkařek.

Celkem se tu sešlo kolem 500 hráčů, bohužel všechny turnaje se musely odehrát na „těch pár“ automatech, což se některým hráčům moc nelíbilo a hra se zbytečně protahovala. Další bod, který by se dal organizátorům vytknout bylo občerstvení, a to výběr pouze ze dvou jídel, jak v pátek večer, tak i v sobotu. Ale pokud jste měli trošku času, tak se dalo zajít do vedlejší restaurace nebo hotelu, kde jsme si dobře pochutnali. S ubytováním v Kladně nebyl problém, na webu se dali najít kontakty na slušné ubytování a navíc v blízkosti Domu kultury.

Přesto všechno se akce vydařila a věříme, že některé maličkosti se do příštího mistrovství zlepší.

                                                                                                                         Jana Ilenčíková