Anketa na MR v Kladně

23.11.2006

Milan Vyoral | Komentářů: 0

Osobně mne mrzí, že jsem ze zdravotních důvodů na MR nemohl. Z toho důvodu shání informace alespoň z netu a telefonů. Z naší oblasti bylo na MR pouze 7 hráčů. Proč je tomu tak, (když nedávná historie oblasti vypovídá o počtech 50 – 90 hráčů na akci)možná někteří najdete níže. Je to vcelku diskutabilní otázka, na kterou můžeme společně najít odpověď.

Na MR v Kladně proběhla anketa ve které se hráči mohli vyjádřit k modelu, jakým by se měly hrát Grandy v budoucnu. Proč byla anketa zrovna na MR? Odpověď docela jednoduchá. Vyjádřit se k problematice tohoto charakteru dostali hráči, kterých se to bezprostředně týká. Jistě je to cesta, kterou můžou hráči vyjádřit sympatie ke stávajícímu systému, nebo naopak ho chtít zrušit. V podstatě jde o to, jestli hrát nadále stávající systém, nebo přejít na systém jednostranného pavouka hraného na více legů - (bývalá a tolik opěvovaná" Bohemka" ). Podařilo se mi získat pro vás anketní lístek (najdete ZDE:) ze kterého pochopíte zamýšlené možné změny. V novém systému objevíte i změnu (oproti Bohemce), že pokud se náhodou nezadaří v hlavním turnaji, bude hráč přesunutý do doplňkového turnaje již bez startovného a může soutěžit znova. V podstatě jde o to, aby si hráč, který váží cestu na velký republikový turnaj zahrál "co nejvíce" a ne, aby seděl hodiny a čekal na svůj další zápas. Je pravdou, že každý se na věc může dívat různým pohledem. Jednomu vadí TOP ka, druhému zase postavení a typy automatů, třetí si najde třeba časové rozložení turnajů atd… Na každém turnaji se dá najít chyba, aleje potřeba si uvědomit, že základ chyb tvoří samotný systém. Při prohlížení ohlasů na MR na webu UŠO jsem nabyl názoru, že nebýt opětovného vyhlašování hráčů na terč (tradiční problém) a problémů s občerstvením (za které snad ani pořadatelé nemůžou), byla to vcelku dobrá akce.

Kladenské MČR v TV

(přebráno z www.sipky.org)

Kladenské mistrovství bude mít prostor v TV Galaxie Sport ve středu a ve čtvrtek. Podle dostupných informací bude kromě reportážního zpravodajství k dispozice kompletní finále mužů, klíčové momenty ženského finále a reportáž z mixů. Jaká bude skutečnost uvidíme v pořadu SPORT PLUS. Kdy?

29.11.2006 středa    18:15  
Program :
Tenis a šipky: Zlatý kanár - vyhlášení tenistů roku a mistrovství ČR v šipkách.

opakování :
30.11.2006 čtvrtek   11:25  a  30.11.2006 čtvrtek   23:35  

opakování :
30.11.2006 čtvrtek   11:25  a  30.11.2006 čtvrtek   23:35