Zajímavosti ze světa - co vše jde v šipkách dokázat ve 13-ti letech

18.8.2005

Milan Vyoral | Komentářů: 0

NEWSLINE 18. srpnový 2005

 

MLÁDEŽNICKÁ PRAVIDLA SVĚTOVÉ ŠIPKY  

WDF/BDO' investice' v mládí šipky pokračují produkovat báječné dividendy pro šipky a jeho budoucnost jako opravdový sport.

Dva výjimečné příklady nastaly v nedávných týdnech:

13 letá školačka Ashley STEWART vytvořil americké šipky historie stávající se nejmladší vůbec kdy vítěz mladíka singly událost ve Spojených státech s vítězstvím v USA šipky klasika.

A 16 letý holandský chlapec MICHAEL VAN GERWEN právě byl korunovaný nejmladší vůbec kdy Norsko otevře mužské singly šampión s vítězstvími přes Albertino Essers, obracel Hankey, Robert Wagner a anglický Tony Martin, BDO Young hráč ročníku 2000/2001.

Oba nyní cestovat do léčivého pramenu královská hala, Bridlington v říjnu soutěžit v 2005 Winmau World páni.

Tyto báječné úspěchy pro WDF/BDO mladé hráče jsou také odrážet v dorostech směřujících pro WDF World pohár v Perth, Austrálie příští měsíc.

Rtuťovitý JAMIE LEWIS reprezentovat Walesy v jen 13 let věku, a vedle něho ve velšském dorostu – v jen 12 let věku – budou stejně rtuťovitý KIMBERLEY LEWIS (žádný vztah). Potvrzení hlubina mladého talentu uvnitř WDF/BDO, 15 letý KELLIE HAMMOND a 16 letý odkorňuje KOVÁŘE hrdě létání kosatec pro Anglii dorost v Austrálii.

Oni jsou následující v krocích z talentovaných hráčů jako Stephen Bunting, kostelní pastýř a Tona Martin, ze kterých všichni jsou bývalí BDO Young hráči z ročníku nyní ustanovený v senioru hodnosti z vrcholových hráčů.

Tyto mladé šipky hráči – společně s mnoha, mnohem víc talentovaných chlapců a děvčat celosvětových – garantují budoucnosti úspěch ze sportovní šipek, a WDF/BDO má být aplauduje pro pokračování jejich cenné investice do mládežnických šipek po celém světě.  

Vydaný od Roberta HOLMES jménem BRITISH ŠIPEK ORGANIZACE 18/8/05

 

NEWSLINE 15. srpnový 2005

 

13 letý ASHLEY STEWART SADY USA ZÁZNAM

 

 

Třináct letých Ashle Stewarta udělal, že my jsme skákání historie o víkendu. Nejen ona tloukla všechny chlapce vyhrát mladíka singly, ale ona stali se nejmladší vůbec kdy vítěz mladíka událost. Jak mzda pro její skvostný úspěch ona bude cestovat Winmau World páni v říjnu kde ona přibere nejlépe mládežnické hráči na světě.

 

USA národní starší události byly také hrané o víkendu, Světový pohár 2005 účastník Marilya Popp vzal ženský titul zatímco pánská událost byla vyhraná od Scotta Wollastonu.