Lednový Masters za námi....

18.1.2009

Milan Vyoral | Komentářů: 0

Lednový masters za námi…

Nejprve pár řádků do statistik. Účastnilo se 23 dvojic, 16 žen a 64 mužů. Začínalo se čtvrt hoďky po desáté a končilo se něco po sedmé večer. Hrálo se na 9 automatech rozmístěných kvůli pohodlí hráčů do restaurace i salonku. Salonek byl nekuřácký a bylo v něm zajištěno jak sezení pro hráče, tak i obsluha. Účast hráčů z oblasti byla očekávaná vcelku vysoká, což se také potvrdilo. Při této příležitosti byly hráčům rozdány nové průkazy a registrace do všech turnajů tím pádem byla zase na stejné úrovni jako v minulosti. Rychlá a přesná.

K vlastním turnajům. Sešla se super partie hráčů, za kterými se přišli podívat i šipkařské elity let minulých „Pepína“ Bahulová  a Libor Samohýl. Po delší době se ukázal také Beny, který pojal turnaj stylem zcela profesionálním „přišel, viděl, zvítězil“. Určitě si měli tito všichni s ostatními hráči o čem popovídat, jen mne mrzí, že jsem se neměl možnost z časových důvodů do hovorů přidat a pokecat o životě. No snad někdy příště.

K vidění byly nádherné zápasy, které střídaly desátá kola a také občas rozhozy na střed. To vše k šipkám patří. Bylo rozdáno vcelku dost cen za binga, což svědčí o kvalitě turnaje.

Na závěr turnaje bylo rozdáno vše, co rozdáno být mělo a mohli jsme začít s balením.

Ještě jsem zapomněl, že byla vyhlášena informace o zařízení autobusu na Velkou cenu 7.2.09 do Prahy. Zájemci, kteří budou mít splněny podmínky pro účast, se můžou přihlásit nejpozději do 28.1.09 Haně Vyoralové (tel: 605 211 089). Dle počtu přihlášených hráčů bude vypočtena cena dopravy, se kterou budete včas seznámeni.